Interior decorations

Lamps. Again. What can I say?

Lampor blir man väl aldrig trött på, eller? Inte jag iallafall. Jag hade ingen aning om hur hooked jag är på lampor innan jag började med designmekka.com. När jag browsar igenom tidigare inlägg så inser jag ju att lampor (och bord :)  ) tar upp en stor del av mitt intresse. Ha ha. Lite kul att upptäcka. Vad ska man göra med den upptäckten tro? Kanske sätta i produktion de lampor jag har i huvudet och inte hittar på marknaden? Kanske det, kanske..

Hur som helst, check this out. Peg by formforyou. Inspirerad av vår alldagliga, vanliga…klädnypa. Ta da…. Visst är det en käck lampa. Eller käcka lamor för den delen. Peg finns i variationerna golv, bord och vägg (lampa alltså; golvlampa et c). Stålplåt och opal plast är materialen de är gjorda av.

Dessutom, hear me out, har Peg Collection fått det prestigefyllda priset Good Design Award 2009. GDA är det äldsta pris som delas ut när det gäller design. Chicago Atheneum är prisutdelare.