Uncategorized

Fler lampor. What can I say?!

Jonas Bohlin

Det finns inte mycket att säga. Dels om att jag envisas med att berätta och visa lampor, dels om att Jonas Bohlin är en mycket mycket mycket talangfull designer. Som visserligen har fler strängar på sin lyra än lampor.
Jag besökte en vän på hans kontor häromdagen. Skitsnyggt kontor med bara designade möbler, armatur…ja, allt. Smakfullt, sparsmakat och åh så snyggt. Så skulle man ha det på alla kontor. Hur som helst så fastnade jag för den första lampan i bilderna ovan. Kvist. I vitt. Fyra armar. Bohlin har gjort denna även som sexarmad armatur. Också himla snygg. För att det ska vara lättare att komma på vem JB är passar jag på att visa en klassiker vid sidan om. D e n lampan känner väl “alla” iallafall igen?!

Nåja, eftersom jag är lite ego och funderar på en bra lampa i mitt kök, fastnade jag för Kvist, 4-armad i vitt. Jag hittade den på Svenssons i Lammhult. Och passade på att gå in på Scandinaviandesign.com för att veta lite mer om Jonas Bohlin. Vill du det också? Klicka dig vidare. Du ser var.