Uncategorized

Artek and Ikea. Friends?

Jag var ju bara tvungen att ha med lite Artek-produkter nu när man vet att Proventus har ägarintressen. Ha ha.  När jag såg lite av Arteks produkter slog det mig att ..aha…Ikea. Där har jag ju sett liknande produkter. Sagt och gjort. Googlade lite grand och hittade det här. Bland annat. Eftersom Artek vill skydda sina bilder kan jag inte ladda ner dem bättre än så här. Sorry. Men man ser ju iallafall att de är väldigt lika varandra (tänk dig att du verkligen behöver glasögon, typ alltid, du har -5 eller nåt i styrka – sen tar du av dig glasögonen och tittar på Artekstolarna. Då ser det nog ut så här.). Och Ikea, ja de bryr sig nog inte om de blir kopierade. Fast vem vill ha en kopia av en kopia? Det räcker väl isåfall med en kopia. Typ.

artek och ikea